Ferizaj

KRM “Pastërtia” njofton qytetarët, se për shkak të defekteve në makineri mund të ketë vonesa në grumbullimin e mbeturinave


Publikuar më:


KRM “Parstërtia “ në Ferizaj  përmes një njoftimi ka njoftuar qytetarët se  për shkak të prishjeve të një numri të madh  të makinerisë  së kësaj kompanie mund të ketë vonesa në kryerjen e shërbimeve  por edhe në disa vende edhe të jetë e pamundur të merren mbeturinat.

Njoftimi i plotë i KRM “Pastërtia”

𝐍𝐉𝐎𝐅𝐓𝐈𝐌

Klientë të nderuar, prishja e një numri të madh të makinerisë së KRM “Pastërtia”, ka bërë që shërbimet tona të kryhen me vonesë, e madje në disa vende edhe të jetë e pamundur të merren mbeturinat.

Ndërkohë që po punohet me instesitet të lartë në rregullimin e kësaj makinerie dhe për ta kthyer në terren sa më parë të jetë e mundur, njësia e Ferizajt është duke vepruar me kapacitete minimale, prandaj ju njoftojmë se shërbimet do të vonohen.

Me respekt,

KRM “Pastërtia”

Njësia Ferizaj

To Top