Ferizaj

Kristina, një nga gratë e suksesshme në vendimmarrje


Publikuar më:


Kristina Gashi – Bytyqi: Unë e shoh veten si udhëheqëse të Kuvendit

Komunal Është gruaja e parë udhëheqëse e Kuvendit Komunal të Ferizajt, që nga koha e pasluftës. Kristina Gashi Bytyçi, përvec kësaj pozite si gruaja e parë është edhe në pozitën e kryetares së Komitetit për Buxhet dhe Financa. Por në fakt, sa ka ndryshuar pjesëmarrja e gruas në politika vendimarrëse. Në Qendrën Kosovare për Barazi Gjinore thonë se, pabarazia për gratë nisë në limitin për vendimarrje në strukturat e tyre partiake.

To Top