Lajme

“Krijimi i ushtrisë së BE-së, ëndërr e pamundur”!


Publikuar më:


“Formimi i një ushtrie evropiane është një ëndërr e pamundur. Më e mira që mund të bëjnë është të krijojnë një lloj Shtabi të Përgjithshëm që do të ishte i përbashkët dhe do të përbëhej nga personeli ushtarak dhe civil, më të ata do të mund të kontrollonin të gjitha operacionet ushtarake që përfshihen në BE”, tha thënë Grushko, raporton Tass.

Agjencitë e BE-së po e shqyrtojnë mundësin e formimit të një shtabi të Përgjithshëm, ka thënë përfaqësuesi i përhershëm rus në NATO.

 

.

Comments
To Top