Lajme

KQZ: Deri në ora 11 votuan mbi 7 për qind e qytetarëve


Publikuar më:


KQZ - zgjedhjet ne Drenas

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur konferencën e parë për media në ditën e zgjedhjeve në Drenas.

Nga Prishtina, kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, tha se deri në orën 11:00 në Drenas kanë votuar 3 mijë e 843 votues, apo 7.31 për qind e votuesve nga kjo Komunë.

Krahasuar me zgjedhjet e datës 4 dhjetor, kanë dal më pak votues. Të dielën e zgjedhjeve të kaluara deri në orën 11:00 kishin votuar 4 mijë e 55 votues.

Sipas Dakës deri tash procesi ka shkuar në rregull, dhe numërimi do të jetë në fund të ditës edhe më i lehtë ngase tash kemi vetëm dy kandidatë. Konferenca e radhës do të jetë në orën 15:30 minuta.

.

Comments
To Top