Lajme

Kosova vazhdon të mbetet jashtë Interpolit


Publikuar më:


Interpol

Ani pse vendi ynë ka aplikuar dy herë për anëtarësim në këto dy mekanizma të sigurisë, një gjë e tillë nuk është marrë parasysh nga këto organizata.

Por, ajo çfarë po i mungon Kosovës për t’u anëtarësuar është lobimi i mirëfilltë, gjë që nuk e ka.

Kështu ka thënë për Tribuna Channel deputeti i LDK-së Nuredin Ibishi, njëkohësisht edhe anëtar në Komisionin Parlamentar për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Edhe ekspertë të sigurisë flasin për nevojën që Kosova të jetë anëtare e organizatave ndërkombëtare të sigurisë.

.

Comments
To Top