Lajme

Kosova pajis me libra edhe bibliotekat e Luginës


Publikuar më:


Libra

Secilës nga bibliotekat iu ndan nga 189 tituj nga Ministria e Kulturës e cila këtë ceremoni po e organizon për të pestën herë me radhë, njofton Klan Kosova.

Drejtorët komunalë të kulturës dhe ata të bibliotekave teksa morrën librat u shprehën se kësi subvencionesh janë të mirëseardhura për ta.

Libra iu ndan edhe komunës së Medvegjës, Preshevës dhe Bujanovcit.

Totali i subvencionit të librave ka kushtuar 126 mijë e 768 mijë euro, njofton Klan Kosova.

.

Comments
To Top