Lajme

Kosova merr kryesimin e Iniciativës rajonale për Migrim, Azil dhe Refugjatë (MARRI)


Publikuar më:


Në Sarajevë të Bosnje-Hercegovinës u mbajtën punimet e nivelit më të lartë vendimmarrës të Iniciativës rajonale për Migrim, Azil dhe Refugjatë (MARRI). Në këtë takim, Bosnja e Hercegovina i dorëzoi Kosovës kryesimin një vjeçar me këtë Iniciativë.

Gjatë fjalimeve të mbajtura nga përfaqësues të vendeve anëtare të MARRI-t, përfshirë këtu edhe Serbinë, nuk pati asnjë kundërshtim.

Në adresimin e tij, ministri i Brendshëm i Republikës së Kosovës, Ekrem Mustafa konfirmoi qartë rrugën evropiane për të cilën është përcaktuar Kosova, kurse njëherë edhe falënderoi kryesuesin e deritanishëm Bosnje-Hercegovinën për organizimin e këtij takimi.

To Top