Lajme

Kosova listohet në vendet e botës ku uji nuk është i pijshëm


Publikuar më:


Ueb faqja “thisisinsider” ka krijuar një listë të vendeve ku uji është i pijshëm e ku jo, për turistët që shëtisin botën. Kjo ueb faqe e ka krijuar këtë listë në bazë të të dhënave të “Qendrës për Kontrollim dhe Parandalim të Sëmundjeve (CDC)” të SHBA-së, të cilët rekomandojnë amerikanët për gjërat që duhet t’i dinë për vendet që ata do t’i vizitojnë.

Kjo ueb faqe ka krijuar një grafikë informuese në bazë të të dhënave CDC-së për atë se ku turistët duhet apo nuk duhet të pijë ujin nga çezma në të gjithë botën, transmeton koha.net.

Në këtë listë është edhe Kosova, ku sipas të dhënave të tyre, uji nga çezma nuk duhet pirë.

Janë gjithsej 187 vende të botës ku turistët sipas tyre nuk duhet pirë ujin e çezmës. Ndërsa shpjegojnë e kjo nuk do të thotë se uji në këto vende nuk është i sigurt, por thjesht nuk duhet ta përdorni atë.

Image
Image
To Top