Ferizaj

Kontroll e rrept në Ferizaj nga Njësia Speciale e Policisë, arrestohen një femër dhe një mashkull


Publikuar më:


Njësia Speciale e Policisë në Ferizaj pas mesnate po kryen një kontroll të rrept në qytet.

Sipas informacioneve që ka siguara Indeksonline, dy persona , një femër dhe një mashkull janë arrestuar.

Njësia Speciale e  I ka shtrirë për toke të arrestuarit që dyshohen për një vjedhje.

Indeksonline do ju mabj të informuar me rastin.

To Top