Ferizaj

Komuna e Ferizajt, shumë afër krijimit të zonës së parë ekonomike


Publikuar më:


Krijimit i zonës së parë ekonomike, është kjo një ndër synimet prioritetet, të Kryetarit të Komunës së Ferizajt Agim Aliu, për të dhënë kuptimin e plotë, epitetit tashmë të dëshmuar se Komuna e Ferizajt, është kryeqyteti i zhvillimit ekonomik në Republikën e Kosovës.

Sot, zëvendësministri i Financave dhe njëherit koordinatori për zhvillim ekonomik i Komunës së Ferizajt, Mustafa Grainca, i shoqëruar nga Selim Marevci, shef i Kabinetit të Kryetarit Agim Aliu, takuan ministrin e Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala me bashkëpunëtoret e tij, me të cilin biseduan lidhur me procesin e krijimit të zonës ekonomike.

Ministri Shala, u zotua se në një afat rekord, do të përmbyllen të gjitha procedurat ligjore, lidhur me këtë proces, duke e vure në prioritet ministror.

Zëvendësministri Grainca, falënderoj ministrin Shala, në emër të Kryetarit Aliu, për gatishmërinë e treguar, në mbështetje të proceseve dhe projekte që kanë të bëjnë me zhvillimin ekonomik të Ferizajt.

To Top