Ferizaj

Komuna e Ferizajt ndanë mirënjohje për teatrin “Adriana”


Publikuar më:


Komuna e Ferizajt dhe Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport sot ka ndarë mirënjohje për Teatrin ” Adriana” për sukseset e arritura vendore poashtu edhe ato ndërkombëtare.

Teatri ” Adriana” i falënderon përzemërsisht të gjithë ata që kontribuuan në arritjet e këtij viti që po lëmë pas.

“Falënderojmë Komunën e Ferizajt, Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, Këshillin Drejtues të teatrit, të gjithë bashkëpunëtorët, stafin artistik si dhe atë teknik!” thuhet në komunikatën e menaxhmentit të teatrit “Adriana”

To Top