Lajme

Komuna e Drenasit thotë se është e gatshme për mirëmbajtjen e rrugëve


Publikuar më:


Sipas Komunës së Drenasit, Operatori Ekonomik për loton e parë është “Fer Petrol”, dhe ky Operator Ekonomik do të mirëmbaj rrugët në qender të qytetit; ( Lagja e Feronikelit) Drenas I, II ( Çikatovë e Re ) III, Poklek i Ri, Poklek i Vjetër, Shtrubullovë – lagja e Vërmivëve, Krajkovë (deri në Poterkë), Vasilevë, Korroticë e Epërme, Zabel i Epërm, Sankoc, Fushticë e Emërme, Fushticë e Ultë, Nekoc, Kizhnarekë, Komorani ( I, II, III dhe IV), Llapushnik, ( Poterk, Vukoc, Llapushnik), Arllat, Bytyç, Negroc, Vuçak dhe Gjergjicë.

“Operatori Ekonomik për loton e dytë është N.N “Shkëmbi” dhe do të mirëmbajë rrugët në; Çikatovë e Vjetër, Gllanasellë, Likoshan, Gradicë, Godanc, Dobroshec, Gllobar, Tërstenik I dhe II, Vërboc, Shtuticë, Polluzhë, Damanek, Baicë, Tërdec dhe Abri e Epërme”, ka bërë të ditur Komuna.

Operatoret Ekonomik obligohet që në qendër të qytetit të Drenasit dhe të Komoranit të pastrohen rrugët dhe trotuarët nga bora dhe akulli dhe bartja të behët deri në vendin e caktuar nga organi mbikëqyrës.

Numri kontaktues i zyrtarëve:

Për loton e parë, organ mbikqyrës është Sjedi Kozhani me numër të telefonit 044-303 699 dhe 049-745-310.

Për loton e dytë, organ mbikëqyrës është Fitim Veliqi me numër të telefonit 044-253-480. /Lajmi.net

.

Comments
To Top