Ferizaj

Kompania lidere e specializuar në shërbimet e business processing outsourcing SPEEEX ka hapur dyert edhe për 350 të rinj Ferizajas


Publikuar më:


Kompania “Speeex” e specializuar në ofrimin e sherbimeve ndaj konsumatorëve është themeluar në vitin 2016 nga z. Fikret Murati.

Për 7 vitet e fundit të themelimit të saj, Speeex ka arritur të diferencohet si një kompani me teknlogji të lartë e zgjeruar me një numër të madhe të burimeve njerzore dhe me një vlerë të lart kapitale në sektorin e BPOs (Business Process Outsourcing).

Speeex është shpallur për të dytin vit radhazi si “Punëdhënësi i vitit” nga Oda Ekonomike e Kosovës në shenjë mirënjohje për mbi 1500 të punësuar, duke ju ofruar kështu të rinjve Kosovarë perspektivë në zhvillimin e karrierës dhe mirëqenies së tyre në Republikën e Kosovës.

Puna e palodhshme, ofrimi rreth vetës i resurseve njerëzore me eksperienca nga më të ndryshmet dhe bartja e këtyre eksperiencave tek gjeneratat e reja të punëtorëve e bëjnë Speeex të jetë kompani lidere për shërbimet BPO në Republikën e Kosovës.

Mark Dushi- Site Manager për pikën në Ferizaj deklaron se ‘Duke qenë të vetëdijshëm që fuqitë dhe vlerat e kompanisë pasqyrohen përmes punëtorëve, Speeex ka krijuar një familje të madhe ku personaliteti i secilit çmohet dhe vlerësohet, ku secili anëtar trajtohet si vlerë e shtuar e kompanisë, ku puna dhe punëtori vlerësohet duke i ofruar kushte pune dhe pagë baze me mbi 1000Euro.

z.Dushi thekson poashtu se po ndjekin traditën si punëdhënës të vitit nëpër komunat ku operojmë si Speeex, edhe në Ferizaj do të punësohen mbi 350 punëtor që kanë njohuri dhe shkathtësi në përdorim të gjuhës gjermane, frënge dhe italiane.

Si kompani lidere në sektorin e BPO në Kosovë – SPEEEX është e vetmja kompani që krahas kushteve, incentivave të ndryshme dhe bonuseve të larta, për të dytin vit radhazi shpërblen punonjësit e saj me vetura të reja në secilin qytet ku operon kjo Kompani. Për këtë fundvit SPEEEX së bashku me partnerin e saj Sunrise do të dhurojë 3 vetura të reja – 𝗙𝗜𝗔𝗧 𝟱𝟬𝟬 për top 3 agjentët e vitit.

Përkushtimi që të ofroj shërbime superiore SPEEEX mbetet një nga punëdhënësit më të mëdhenjë dhe ndër kontribuesit kryesor të zhvillimit socio-ekonomik te Republikës së Kosovës, si dhe një ndër eksportuesit më të mëdhenjë Kosovar në Konfederatën Zvicërane
Ju mund të transformoni karrierën tuaj dhe përmbushin çdo ëndërr duke u bërë pjesë e stafit tonë përms aplikimit online në speeex.com/apliko, apo edhe duke na vizituar në njërën nnga zyret tona në Prishtinë (Rr, UCK nr 208) & Vushtrri (Rr, Dëshmoret e kombit pn) si edhe ne Ferizaj (Rr, Driton Islami) ku ekipa jonë e rekrutimit do ju mirëpres për intervistim.

To Top