Lajme

Komisioni i Venecias jep përgjigjen për ‘Vetingun’


Publikuar më:


ekspertet-e-venecias

Kjo është përgjigjja që Venezia jep përballë ndihmës që ju kërkua nga Gjykata Kushtetuese shqiptare, raporton News 24. Gjykata e dërgoi për rishqyrtim në Komisionin e Venezias, pasi Partia Demokratike e ankimoi këtë ligj.

Po sot, lideri demokrat Lulzim Basha gjatë mbledhjes së grupit parlamentar të PD-së mësohet të jetë shprehur se i ka kërkuar Gjykatës Kushtetuese që të ripërsërisë kërkesën ndaj Venecias me argumentin se ka gabime dhe ka pjesë të përkthyera gabim.

.

Comments
To Top