Sport

KN “KASTRIOTI”, kthehet nga Shkupi me shtatë medalje!


Publikuar më:


Sot KN “Kastrioti” në ditën e parë të turrneut nderkombëtar “Delfin Cup 2022” të mbajtur në shkup, fitoi 7 madalje.

Nesër në ditën e dytë të turrneut, presin që të garojnë edhe në diciplinat tjera dhe ti realizojm qëllimet e tyre profesionale.

Suksese KN “Kastrioti”!!!

To Top