Sport

Klubi Notit “Ferizaj” merr 16 medalje në “Kupën e Kosovës” në not


Publikuar më:


Në garën “Kupa e Kosovës “ mbajtur në pishinën Zenit ,Klubi i Notit “Ferizaj “ mori gjithsej 16 medalje :

4 të arta  

9 të argjendta 

3 të bronzta 

Yll Halili-kategoria C ,200 metra kroll ,vendi i parë

Po në këtë disiplinë ,në absolute,vendi dytë !

 Në kategorinë C , në 200 mix ,vendi parë

Po në këtë disiplinë ,në absolute ,vendi dytë !

Erin Braha-kategoria D, në disiplinë 50 bretkosë ,vendi tretë .

 Në kategorinë D, në disiplinë 200 m bretkosë ,vendi dytë !

 Adea Alidemi– kategoria B, disiplinë 50 delfin , vendi parë .

 Po në këtë disiplinë ,në absolute vendi parë.

Kategoria B, diciplina 50 m shpinë ,vendi dytë.

Gentian Mehmeti-kategoria D, disiplinë 100 m, bretkosë , vendi tretë.

 Dea Misini, kategoria C ,vendi dytë.

Getuar Mehmeti-kategoria E ,vendi tretë !

Përbërja e stafetës në absolut 4×50 m ,disiplinë krol, Eni Mehmeti , Gentian Mehmeti ,Erind Braha dhe Yll Halili, vendi dytë !

Në disiplinat e tyre,afër medaljeve ishin edhe Ergita Nasimi , Jonila Bucaliu dhe Erion Selmani.

To Top