Ferizaj

Klubi i Shahut Ferizaj fitues i Kupës së Kosovës!


Publikuar më:


Është mbajtur pjesa finale e garave për Kupën e Kosovës nē shah.

U luajt sipas sistemit Berger dhe fitues doli doli Klubi i Shahut Ferizaj.

Klubi Shahut Prishtina u rendit e dyta kurse Klubi i Dardanis e treta.

 Ferizaj në përberje nga shahistët Fehim Qorrolli, Besim Uruçi, Bekim Sejdiu, Jahjush Sahiti, Adem Qerkini dhe Gani Lalinovci arritën që për herë të parë ta sjellin Kupēn Ekipore në qytetin e Ferizajt!

Në garat Individuale fitues i Kupës së Kosovës ishte edhe Besim Uruçi më 2019.

To Top