Ferizaj

Klubi i gazetarëve ferizajas “Haki Braha” shpreh ngushllime të sinqerta me rastin e vdekjes së gazetarit dhe ekonomistit ferizajas, Ibrahim Rexhepi


Publikuar më:


Klubi i gazetarëve ferizajas “Haki Braha” shpreh ngushllime të sinqerta me rastin e vdekjes së gazetarit dhe ekonomistit ferizajas, Ibrahim Rexhepi

Klubi i gazetarëve ferizajas “Haki Braha” me pikëllim të thellë mori lajmin për vdekjen e parakohshme të gazetarit , veprimtarit e ekonimistit ferizajas Ibrahim Rexhepi.
Do ta kujtojmë përherë si kolegun tonë Ibrtahimin si një njeri simbol i punës dhe besnik i profesionit i cili shumë herë është mjaft sfidues.
Penat e arta si ajo e jotja koleg Ibrahim nuk shuhen asnjëherë. Ato gjithmonë do të jenë udhërrefyes se si duhet të punohet e veprohet edhe në rrethana kur nuk është e lehtë puna.
Humbja e kolegut tonë është mjaft e dhembshme, por kjo humbje do të jetë edhe me e ndjeshme tek opinioni publik i cili nuk do ta harroj për një kohë të gjatë angazhimin e tij.

Ngushëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Ibrahim Rexhepin
I qoftë i lehtë dheu i Kosovës!

To Top