Sport

Klubet e karatesë nga Ferizaj mbledhin  medaljet e “Prizren league”


Publikuar më:


Klubet i Karatesë “FITUESI” dhe “Sharri”  nga  Ferizaj këtë të diele, kanë mbledhur shumicën e medaljeve  në turneun e karatesë Kupa e Lidhjes së Prizrenit 2016 “Prizren league”

Në këtë turne i cili kishte karakter ndërkombëtarë morën pjesë afër 300 garues nga Kosova  dhe shtetet e fqinje ,Shqipëria,Mali i  Zi  dhe Maqedonia .

Klubi “Fituesi  në këtë garë mori pjesë me 19-të  garues dhe u shpallë klubi më masovik ku u shpërblye me kupë

Sipas  rezultateve të shpallura nga komisioni i garave   KK “FITUESI” u radhit i e pari në listë

me 7 medalje të arta, 2 të argjendta dhe 3 të bronzta.

Garuesja me e suksesshme ishte Behije Mustafa me dy medalje, një të artë
një të argjendtë.

Klubi i Karatesë FITUESI  ditë më parë kishte anuluar  pjesëmarrjen në  një turne për shkak kushteve financiare  por  me ndihmën që  u ka dhënë  komuna e Ferizajt arritën  që në këtë turne të marrin pjesë dhe të  radhiten edhe të parët në listë.

Edhe klubi i karatesë “Sharri”  në këtë turne arriti që të grumbulloi 14 medalje: 6-të të arta.4 të argjendta dhe 4  të bronzta  ku u radhit në pozitën e dytë .

KK Fituesi 13393424_10207521831622558_717222721_n [72648793] 13315318_1140942875937971_861375154964844022_n [72648791] 13390789_589606814553827_987772118_n [72648794] 13348912_589606834553825_1145940264_n [72648792]

 

Comments
To Top