Ferizaj

Kjo është lista e kandidatëve të Iniciativës qytetare “Ne Mundemi” në Ferizaj


Publikuar më:


Iniciativa qytetare “Ne Mundemi” në Ferizaj, në zgjedhjet lokale do të merr pjesë me 22 kandidatë për Asamble Komunale.

Lista është e perfaqësuar me kuotë të barabartë nga të dy gjinitë 50% me 50%.

“Përparësi kanë pasur  gjenerata e re,  ku mosha mesatare e kandidateve tanë është 31 vjeç dhe mbi 80% e kandidateve janë me përgatitje universitare. Lista jonë do të jetë zëri i qytetarëve të Komunës tone në Kuvendin Komunal. Na prift e mbara!” thuhet në njoftimin e Iniciativës qytetare  “Ne Mundemi” në Ferizaj

To Top