Ferizaj

Kjo është lista e kandidatëve për Asamblenë Komunale në Ferizaj nga AAK


Publikuar më:


Edhe AAK, dega në Ferizaj, sot ka bërë publike listën e kandidatëve që do të kandidojnë për Asamblenë Komunale në Ferizaj , në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit.

Ky është njoftimi i plotë nga ky subjekt politik

Të nderuar qytetarë të Komunës së Ferizajt, mbështetës, simpatizantë dhe anëtarë të AAK-së dega në Ferizaj.

Po e prezantojmë listën e kandidatëve për Kuvendin e Komunës së Ferizajt, e cila listë e  prezanton vlerat dhe personalitete të shquara të qytetit të tonë.

Kemi ofruar para juve qytetarë kandidatin për Kryetar të Komunës së Ferizajt z.Arben Halili, një njeri familjar, punëtorë, që kontribuoi mjaftë shumë në sistemin arsimor dhe atë të shërbimeve publike, gjithashtu po ofrojmë listën me kandidatë kredibil, të pastër, përfaqësues dhe njerëz që kanë dëshmuar dhe kanë kontribuar në vazhdimësi nëpër të gjitha etapat e historisë.

Programi ynë dhe lista e kandidatëve që prezantojmë për qeverisje lokale, është më e mira  me etikë të lartë morale, kombëtare dhe profesionale.

To Top