Lajme

Kjo është arsyeja se përse mbi 70 autobus me serbë sot lëshuan Kosovën dhe shkuan në Beograd


Publikuar më:


Mbi 70 autobus me qytetarë serbë janë nisur sot drejt Beogradit për të marr pjesë në protesën e cila do të organizohet sot në Serbi.

Gazeta NewBorn, ka siguruar pamje ekskluzive ku këta autobus shihen duke kaluar nepër pikën kufitare në Merdare për të shkuar në drejtim të Serbisë.

Gazeta NewBorn, nga Merdara mëson se aryseja e nisjes së këtyre autobusëve nga Kosova për në Beograd është se do ti japin mbështetje mitingut të thirrur nga Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

Gazeta NewBorn, nga Merdara mëson se aryseja e nisjes së këtyre autobusëve nga Kosova për në Beograd është se do ti japin mbështetje mitingut të thirrur nga Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

To Top