Sport

Kjo bukuroshe komandon sportin në Viti!


Publikuar më:


Femrat kanë rol të rëndësishëm në shoqëri sidomos në sport. Se femrat janë të suksesshme dhe krenari e sportit, pa dyshim se e kemi xhudisten Majlinda Kelmendin, kampione olimpike e cila me suksesin e saj bëri krenar shtetin e Kosovës dhe mbarën kombin shqiptar.

Karakteristikë apo një shembull që duhet ndjekur, gjithsesi është komuna e Vitisë, e cila ka një femër jo vetëm në krye të sportit.

Ajo është Kaltrina Sylejmani, e cila ka postin drejtoresh për Kulturë, Rini dhe Sport.

Kjo bukuroshe raportohet se me fanatizëm kryen punët që i ka për detyrë dhe gjithnjë në shërbim të sportistëve në bazë të mundësive që i ka. Ndërkaq, sot KK e Vitisë, konkretisht i pari i kësaj komune, Sokol Haliti ka nënshkruar një memorandum për mbështetje financiare me përfaqësues të klubeve të futbollit, Vllazninë nga Pozhorani dhe Vitinë, aty ishte edhe Kaltrina.

Në Kosovë, kur një femër është në krye, thonë ajo po komandon si burrneshë!/BotaSot

Comments
To Top