Lajme

KIPRED prezanton të gjeturat për sektorin e sigurisë në Kosovë


Publikuar më:


kipred-2103161

Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillim të Politikave sot mban tryezë të rrumbullakët “Monitorimi i Sektorit të Sigurisë së Kosovës: Nëntor 2015 – Mars 2016”.

Në këtë tryezë do të prezantohen dhe diskutohen të gjeturat e monitorimit të përmbledhura në edicionin e tretë të Observerit të Sektorit të Sigurisë së Kosovës./KosovaPress/

 

Comments
To Top