Ferizaj

Këtu mund t’i gjeni komplet pagat e punonjësve të sektorit publik në Kosovë


Publikuar më:


Në dokumentin e më poshtëm, të cilin Gazeta Blic e ka siguruar dhe u ka ofruar ekskluzivisht informacione ekskluzive lidhur me pagat, që nga krerët e shtetit e deri tek nëpunësit administrativ, mund të lexoni për pagat e gjithë punonjësve të sektorit publik në Kosovë, shkruan Gazeta Blic.

Këtë, mund ta bëni fare lehtë duke marrë koeficientin e X personit dhe ta shumëzoni atë koeficient me koeficientin bazë prej 239 eurosh.

Ky dokument është propozim i Komisionit Parlamentar për Administratë Publike që për qëllim ka nivelimin e pagave në sektorin publik.

Më poshtë e gjeni të plotë dokumentin:

To Top