Ferizaj

Këtu mund ta kontrolloni vendvotimin tuaj


Publikuar më:


Kosova, nesër voton për Zgjedhjet e Parakohshme Parlamentare.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të shtunën ka nisur shpërndarjen e materialit të ndjeshëm zgjedhor, ku bëjnë pjesë edhe fletëvotimet.

Nesër në orët e hershme të mëngjesit do të shpërndahet për në qendrat e votimit në mënyrë që në orën 07:00 të mund të fillojë procesi i votimit.

Po ashtu (KQZ) ka mundësuar që votuesit të mund ta kontrollojnë përmes internetit vendin ku do të votojnë.

Në vegëzën mund të mësoni se ku do të votoni dhe nëse vendvotimi i juaj është i njëjtë me zgjedhjet e kaluara.

Gjithçka që ju duhet është të shkruani numrin tuaj personal.

Për më shumë, klikoni KËTU.

Ndryshe sipas KQZ-së, janë gjithsej 1.794.862 qytetarë me të drejtë vote, ndërkaq numri i fletëvotimeve që janë shtypur është 1.617.200 fletëvotime.


To Top