Lajme

Këto vende do të mbesin pa rrymë për Vitin e Ri


Publikuar më:


Komunikata e plotë:

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 04.01.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 kërkoj të shkyçet:

Dalja 10 kV J9 LLukari (Kodi: 13000004)  prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llukar, Sinidoll, Makovc dhe Butovc.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

2.

Më  05.01.2017 në NS 35/10 kV Fushe Kosove kërkoj të shkyçet:

Dalja 10 kV Albanat (Kodi: 13000004)  prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhi i Vogël, Mes Bardhi, Kazerma e FSK-se në Mes Bardh dhe Albanati.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Më  05.01.2017 në NS 35/10 kV Batllave kërkoj të shkyçet:

Dalja 10 kV Batllave-Orllan (Kodi: 14015002)  prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Orrlan, Lagjja e Pajazitëve, Berveniku, Kalatica, Bllata Metergovci, Braina Kushevica dhe Konzovitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Disllokimi i NS 10/0.4 kV Quka-Brain, shtrirja e përçueseve në LP 10 kV.

4.

Më 04.01.2017  në NS 35/10kV Mazgiti do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh ( Kodi:15019006)  prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stanofc i Ulët, Stanofc i Epërm, Brezhnicë, Gracë, Babimoc dhe Lum i Madhë.

Arsyeja e shkyçjes: premontimi i shtyllave 10 kV.

5.

Më 05.01.2017  në NS 35/10kV Mazgiti do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumi i madh ( Kodi:15019006)  prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stanofc i Ulët, Stanofc i Epërm, Brezhnicë, Gracë, Babimoc dhe Lum i Madhë.

Arsyeja e shkyçjes: premontimi i shtyllave 10 kV.

.

Comments
To Top