Ferizaj

Këto vende do të mbesin pa rrymë dy ditët e ardhshme në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

08.02.2023

Nga TS 110/35/10kV Lipjan (H09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime (H04) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çeta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagjja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë), Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i UÇK-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Reçak, Qesta e Reçakut, Skender Salihaj (një pjesë), Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skënderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime; fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në hyrjen 35[kV].

09.02.2023
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Ferizaj
1.
TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gaçka (kodi: 40042002) prej ores 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtanë, Semajë dhe Varosh (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].
2.
Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 11:00 deri 13:00
Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë) dhe Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].
3.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Doganaj (kodi: 40042004) prej ores 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].
4.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Gjon Sereqi (kodi: 40042037) prej ores 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: nj pjesë te rr.Hysen Tërpeza, një pjesë te rr.Remzi Hoxha, një pjesë te rr.Halim Spanca, një pjesë te rr.Ali Pashe Tepelena dhe një pjesë te rr.Gjon Sereqi.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].

To Top