Ferizaj

Këto pjesë të rajonit të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës elektrike


Publikuar më:


22.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Doganaj (kodi: 40042004)  nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Betoni (kodi: 40041002)  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi dhe Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000033)  nga ora 14:30 deri 15:30

Vendet: rrugët: Afrim Zhitija, Agim Bajrami, Ahmet Kaçiku, Astrit Bytyqi, At Nikë Prela (një pjesë), Avdyl Dura, Aziz Kelmendi, Bekim Osmani, Dem Ahmeti (2 konsumatorë), Dimitrije Tucoviq, Janina (një pjesë), Kërçova (një pjesë), Pashtriku (një pjesë), Tirana (një pjesë), Peja (një pjesë), Ejup Rexhepi, Enver Hadri (2 konsumatorë), Fan Noli, Fazli Obrazhda, Fehmi Agani, Ferat Sojeva, Filip Shiroka, Gjon Sereçi, Gursel e Bajram Sylejmani, Haki Stërmilli (2 konsumatorë), Halim Spahiu, Halit Bajrami, Hasan Prishtina, Hysen Tërpeza, Ibrahim Cërnilla, Idriz Ajeti, Ilir Konushevci, Ismet Jashari, Josip Rela, Kadri Halimi, Kemajl Hetemi, Krujës, Lasgush Poradeci, Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mejdi Gjaferi, Metush Krasniqi, Mithat Frashëri (një pjesë), Mumin Shkodra (një pjesë), Mustafa Bakija (një pjesë), Pandeli Sotiri, Petar Koçiq (një pjesë), Prenk Gjergji, Qemajl Ilazi, Qazim Llugazhiu (një pjesë), Raif Halimi (2 konsumatorë), Ramadan Sylejmani, Remzi Hoha, Rexhep Bislim, Ramadan Salihu, Sami Frashëri (një pjesë), Shaban Polluzha, Shaban Vata, Shefqet Musarai (një pjesë), Shen Jeronimi, Thimi Mitko, Vëllezrit Xhaki (një pjesë), Vëllezërit Jashari (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), fshati Bibaj (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

To Top