Ferizaj

Këto pjesë të rajonit të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike


Publikuar më:


Punime në projekte investive

01 Shkurt 2020

1.

NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehen:

LP 10kV Sillosi me( kodi: 40041001) prej orës  09:00  deri në ora 10:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10 kV Ferizaj 2  prej orës 09:00 21:00 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS Drebangu 40041001001
TS afër Përmendores ”D. Islami” 40041001200
TS pllaci i Krasniqëve 40041001003
TS HIB 40041001005
TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës)           40041001201
TS Pompa e benzinës (Gllavicët-afër Ben-Af-i t) 40041001211
TS Ganimete Tërbeshi 40041001058
   
   

Vendet: Një pjesë  e Talinovcit të Muhaxherëve, një pjesë e Talinovcit të Jerlive dhe një pjesë e bizneseve në rr. magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top