Ferizaj

Këto pjesë të rajonit të Ferizajt do të kenë ndërprerje të rrymës sot dhe nesër


Publikuar më:


Punime nga palët e tretë

02.12.2022

NS TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gjimnazi (kodi: 40000034010) nga ora 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Gjimnazi “Kuvendi I Arbërit”, rr. Kuvendi i Arbërit si dhe lokalet afër Gjimnazit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike dhe evitimin e vërejtjeve.

03.12.2022

Punime nga palët e treta

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Breza (kodi: 40044003) prej ores 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe Bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bablaku (kodi: 41000001) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni).

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

TS 110/35/10kV Lipjani

Nga dalja 10 [kV] Konjuh do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS DEPO Zyrafete Ahmet Jashari (kodi: 41000004489) nga ora 10:00 deri ora 13:00

Vendet: TS 489 Zyrafete Jashari

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

To Top