Ferizaj

Këto pjesë të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


Ferizaj.05.12.2016.  Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji elektrike

Më 06.12.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Betoni (40041002)   prej orës 08:00 deri në orën 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloshkobarë, Slivovë, Kosinë, Dremjak, Saraishtë, Bublicët dhe rr. Brahim Ademi.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji elektrike: demontimi I shtyllës së vjeter dhe kalimi i përçuesve në shtyllën e re.

 

Comments
To Top