Ferizaj

Këto pjesë të Ferizajt do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim


Publikuar më:


KEDS njofton se cilat vende të distriktit të Ferizajt do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim.

Ferizaj

Më datën 21.09.2016   në  NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :  

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (40041001)   nga ora : 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesinë : Rr. Vellezerit Gervalla (nje pjesë) , Magjistralja Ferizaj –Prishtine , Talinovci i Muhaxherve , Sazli , Pojata , Rahovica , Fusha e Madhe

Me datë 21.09.2016   në NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Jezercit(40042003) , prej orës 16:00 deri në orën 20:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Manastirci , Neredime , Balaj , Jezerci , Rr.Naim Beka .

Me datë 21.09.2016  në  NS 35/10 kV Shtërrpca  do të  ketë shkyçje:

·         Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Një pjesë e Shtërrpcëa-te shkolla dhe OSBE-ja,Biti e ulët,Biti e eperme,Shushiqë,Paloj,Gotovushë,Drekoci,Viqë,Firaj,Brod.

Shkaku i shkyçjes: Ngritja e shtyllës nën tension dhe Energjizimi i trafostacionit të ri, nga kompania G3 Inxhiniering.

 

Comments
To Top