Ferizaj

Këto pjesë të Ferizajt do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike ditëve në vijim


Publikuar më:


KEDS ka njoftuar se  edhe gjatë  ti ditëve në vijim do të ketë  punime në regjionin e Ferizajt e për pasojë do të ketë edhe ndërprerje të planifikuar të energjisë elektrike.

Këto janë vendet që do të ketë  ndërprerje gjatë tri ditëve në vijim.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 21-11-2020

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja  10kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001)  prej orës 09:00 -09:30 si dhe nga ora 20:30-21:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04kV -S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës  09:00  deri në ora 21:00

Vendet: TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani.

TS 10/04kV  SUPER VIVA  Mustaf Rexhepi (kodi: 40000003262) prej orës  09:00  deri në ora 21:00

Vendet: SUPER VIVA  Mustaf Rexhepi

TS 10/04kV  ” KECA”  rr. VAROSHIT (kodi: 40000003216) prej orës   09:00  deri në ora 21:00

Vendet: TS ” KECA”  rr. VAROSHIT

TS 10/04kV TS rr.Varoshit I (kodi: 40000003214) prej orës    09:00  deri në ora 21:00

Vendet: TS rr. Varoshit I.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 21-11-2020

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej ores 13:00 deri në ora 15:30.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 22-11-2020

1.

NgaTS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Jezerci (Kodi 40042003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës së tensionit të mesëm.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 22-11-2020

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001)  prej orës 08:00  deri në ora 14:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj

Arsyeja: Vendosja e konzollave të të tensionit të mesëm në shtyllat e betonit.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 23-11-2020

1.

NgaTS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci (Kodi 40042003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës së tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Shën Jeronimi (kodi: 40000003201) prej orës 09:00-21:00

TS 10/04 kV TS Shën Jeronimi (kodi: 40000003206) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr. Tirana dhe Shën Jeronimi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top