Ferizaj

Këto pjesë të distriktit të Ferizajt do të kenë ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


 

Më 26.08.2016 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

  • Dalja 10kV Fshatrave –(40000002) prej orës 10:00-12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Shkyçja bëhet me qëllim të lëshimit në punë të transformatorit Zllatar, trafo e re 160 kVA.

Më 26.08.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçkës prej ores 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Musovit, Greme, Gaçka, Semaja, Burrniku, Bajnica,Kashtanjeva,Prushaj,Sllatina e Lepencit. TS-Afrim Tafa-Baic (fabrika e ujit), TS-Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të traseve dhe ndërrimit të shtyllave në LP 10 kV.

Më 26.08.2016 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat (41048002) prej orës  08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magure (një pjese), Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine Poturovc, Gllanice.

Më 26.08.2016 në NS 35/10 kV SHTIME do të shkyçet:

Dalja 10 kV Petrovës(41046002) prej ores 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Petrova, Mollopolci dhe TS Shtime (Demiri).

Arsyeja: Revizion i LP-ve.

Comments
To Top