Ferizaj

Këto pjesë të distriktit të Ferizaj do të kenë ndërprerje të planifikuar të rrymës këtë të marte (11.10.2016)


Publikuar më:


Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit në distriktin e Ferizajt do të lënë pa rrymë për një kohë disa pjesë të Ferizajt dhe rrethinës.

Data e punimeve:11.10.2016, 08:00 – 12:00
Vendet e prekura:   Musovit, Greme, Gaçka, Semaja, Burrniku, Bajnica,Kashtanjeva,Prushaj, Sllatina e Lepencit,  TS Afrim Tafa,  Baicë (fabrika e ujit), TS-Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi.
Arsyeja:revizion i daljeve 10 kV.

Data e punimeve:11.10.2016,
12:00 – 16:00
Vendet e prekura:  rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi, Barakat.
16:00 – 20:00
Vendet e prekura:  rr. Prizrenit, Saraishta, Lloshkobare, Bublica, Llojza, Slivova; Dremjak, Koshare.
Arsyeja:revizion i daljeve 10 kV.

Data e punimeve:11.10.2016, 16:00 – 20:00
Vendet e prekura:  Gadime e Ulët (një pjesë), Gadime e Lartë, Plitkoviqi, Vrella.
Arsyeja:revizion i daljeve 10 kV.

Data e punimeve:11.10.2016, 08:00 – 12:00
Vendet e prekura: Mirena, Leletiqi, Bainca, Shale, Krojmir, Pjetershticë, Duge, Karaqicë.
Arsyeja:revizion i daljeve 10 kV.

Comments
To Top