Lajme

Këto janë brendet që përjashtohen nga taksa 100% për produktet e Serbisë (Dokument)


Publikuar më:


Të mërkurën Qeveria e Kosovës mori vendim që ta rris taksën produkteve të Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës, nga 10 për qind sa ishte me vendimin e kaluar në 100 për qind.

Ekzekutivi ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, që t’i vendoset masa prej 100 për qind dy shteteve.

Por sipas vendimit janë përjashtuar nëntë brende që nuk do të aplikohet vendimi i marrë nga Qeveria e Kosovës, shkruan Telegrafi.

To Top