Ferizaj

Këto fshatra të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


Ferizaj. 23.05.2016. KEDS nëpërmjet një komunikate për media njofton se për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit elektrik nesër disa fshatra të Komunës së  Ferizajt do të mbesin pa rrymë .

Më 24.05.2016 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:·

Dalja 10kV  Fshatrave – Dardanis (41000003)  prej orës 09:30 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit  të LP 10 kV.

Comments
To Top