Ferizaj

Këto fshatra të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të planifikuar të rrymës


Publikuar më:


Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

Data e punimeve:05.10.2016, 08:00 – 12:00

Vendet e prekura:Rahovica, Sazli, Softaj, Pojata, Talinoc i Muhaxhereve, Fusha e Madhe, Rr. Driton Islami.

Arsyeja:revizioni i daljeve 10 kV.
Data e punimeve:05.10.2016, 12:00 – 16:00

Vendet e prekura:Doganaj, Zaskok. Dubravë, Pleshinë e Ulët & Pleshinë e Epërme.

Arsyeja:revizioni i daljeve 10 kV.

Data e punimeve:05.10.2016,

08:00 – 12:00

Vendet e prekura:Konjuhi, një piesë e Lipjanit, Banulla (një pjesë), Shkolla Mehmet Akif, konsumatorët komercial.

16:00 – 20:00

Vendet e prekura:Rufci, Ribari i Vogël, Ribari i Madh, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Bregu i zi, Zllakuqani, Bujani, Godanci i Epërm, Varigovci dhe Kraishta.

Arsyeja:revizioni i daljeve 10 kV.

Data e punimeve:05.10.2016,

08:00 – 12:00

Vendet e prekura:Petrova, Mollopolci, TS Demiri Shtime, TS Balovit Reqak.

12:00 – 16:00

Vendet e prekura:Rashinca, Davidovci, Xhyrkovic, Muzeqina, Vojnovc,lagja Mulla Sinont,Godanc I Muhaxherëve.

16:00 – 20:00

Vendet e prekura:Shtëpia e Pleqëve, Reçaku, Ranca, Topilla, Devetaku, Belinci, Zborci, Petreshtica, Karaqica, Duga.

Arsyeja:revizioni i daljeve 10 kV.
Data e punimeve:05.10.2016, 09:30 – 13:00

Vendet e prekura:Vikend Zona, Sevce, Jazhinca, Vërbeshtica, Hotel  Junior-Geneks, TS Lahor.

Arsyeja:revizioni i daljeve 10 kV.

Comments
To Top