Ferizaj

Këta janë pesë më të votuarit në Ferizja nga lista e koalicionit AAK-PSD


Publikuar më:


Edhe pse ende komisionet zgjedhore të degëve në Ferizaj ende nuk kanë dal me një rezultat zyrtarë për numrin e votave të kandidatëve , Ferizajpress ka siguruar emrat dhe votat e pesë kandidatëve më të votuar nga ky koalicion

  1. Ramush Haradinaj – 2583
  2. Xhavit Zariqi- 2068
  3. Labinot Tahiri- 1321
  4. Nexhmedin Bajrami-1208
  5. Hatixhe Bungu-  1276

AAK në Ferizaj ka fituar 3294 vota apo 6.57% të votave në Ferizaj

Ndryshe ky koalicion në nivel vendi ka siguruar  92.149 vota  apo  11.57%

Sipas një liste të publikuar nga ky koalicion  asnjë nga kandidatët e  Ferizajt nuk ka arritur  që të rangohet në listën e kandidatëve  për Parlamentin e Kosovës.

Deri më tani merret vesh se votat për kandidat nuk janë llogaritur edhe në katër vendvotime por që nuk pritet që të ndikojnë shumë në radhitje.

Më poshtë lista e plotë prej 16 kandidatëve të AAK-PSD që kanë marrë më së shumti vota.

1. Ramush Haradinaj

2. Daut Haradinaj

3. Time Kadriaj

4.Bekë Berisha

5. Pal Lekaj

6. Teuta Haxhiu

7. Rasim Selmanaj

8. Ali Berisha

9. Albena Reshitaj

10.Shkumbin Demaliaj

11. Gazmend Syla

12. Donika Kadaj& ose Natyra Kuqi (PSD)

13. Arbër Tolaj

14. Blerim Kuqi

15.Gani Dreshaj

16. Burbuqe Bakia Deva

To Top