Ferizaj

Këta janë dy të dyshuarit që po kërkohen, lanë para spitalit në Ferizaj një 20-vjeçare pa shenja jete


Publikuar më:


Një 20 vjeçare është sjell sot pa shenja jete në Qendren Emergjente në Ferizaj nga dy persona që janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Dyshohet se ata e kanë sjell vik timën me një veturë të tipit Audi me tabela të Zvicrës por që numrat nuk po mund të deshifrohen për shkak të pamjeve të dobëta të kamerave të sigurisë.

Insajderi, ka siguruar fotografitë e dy personave në kërkim nga Policia e Kosovës që u zhduken pasi lanë në Spitalin e Ferizajt një 20 vjeçare pa shenja jete.


Shukri Jashari, kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Ferizaj ka bërë të ditur se fotografitë e të dyshuarve janë nxjerrë nga kamerat e spitalit dhe janë shpërndarë në të gjitha pikat kuftare dhe drejtoritë rajonale.

To Top