Lajme

Kështu u shënjua kufiri me Malin e Zi (Video)


Publikuar më:


Derisa deputetët kosovarë ankohen se nuk kanë qasje në marrëveshjen për demarkacionin, krejt ndryshe është trajtuar kjo çështje në Malin e Zi.

Klan Kosova ka gjetur në faqet qeveritare të Podgoricës, procesverbalet e të gjitha takimeve dhe hartat që janë shqyrtuar në to.

Ndiqeni storjen që tregon gjithë çfarë ka marr për bazë pala malazeze për shënjimin e vijës kufitare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UBnomUce_JM&w=100&h=315]

Comments
To Top