Lajme

Kështu ndodh kur gjendet ekuilibri fizik i peshës (Fotolajm)


Publikuar më:


Ishe një ngarkesë në kamion që me  kohë ishte jo mirë e ngarkuar apo pjesa deri tek rruga e asfaltuar i kishte humbur ekuilibrin nuk dihet por  nuk ishte e lehtë të  jesh afër rrugës kur  pran të kalon një kamion i tillë.

Në çdo  çast pritej që ngarkesa do të shembej e së bashku me makinën do të rrotulloheshin. Bile kishte edhe moment kur  mundë ti paramendoje se  çdo të ndodhë me ata të cilëve u  shkonte afër makina. Por  ajo vazhdonte rrugën. Për çudi në anën e majtë një i ri kishte  dalë jashtë makinës dhe me peshën e trupit të tij mundohej të mbante ekuilibrin që kjo ngarkesë të mos shembej.

Dhe me gjithë ngarkesën e tillë makina vazhdonte rrugën.

Ngjarja  është  fotografuar nga gazetari i FerizajPress në  aksin rrugorë Velipojë-Shkodër

14037705_1105949319451980_1580762210_o (1) 14037928_1105949299451982_1304601399_o (1) 14074372_1105949309451981_1180833884_o (1)

14074372_1105949309451981_1180833884_o (2) Mbingarkesa

Comments
To Top