Lajme

Kështu i këndohet Kosovës edhe nga kadetët amerikan me rastin e diplomimit (Video)


Publikuar më:


Se Kosova  vërtetë  ka një përkrahje  të madhe nga Shtetet e Bashkuara Amerikane tregon edhe një video dërguar  nga Arbnor Shala  nga  ceremonia e diplomimit të kadetëve ushtarak.

Në një postim dërguar medieve  ai ka përcjelle edhe emocionet që ka ndier gjatë ceremonisë së diplomimit kur i është kënduar edhe Kosovës.

Ishin këto momente krenare jo vetëm për mua  dhe familjen time por për çdo shqiptar

“Kolegët dhe unë këndojm ritëm në ditën e diplomimit. Nëse dëgjoni, këndojmë për Kosovën.Për ata që nuk e dinë Shtetet e Bashkuara kanë shpëtuar familjen time dhe mua nga pastrimi etnik dhe kemi ardhur në këtë vend të shkëlqyer si refugjatë lufte. Duke qenë kështu në gjendje ta këndonim këtë ditën e diplomimit ishte një nga momente krenare, jo vetëm për mua dhe familjen time, por për çdo shqiptar” ka shkruar  Arbnor Shala.

My company and I singing cadence on graduation day. If you listen, we sing about Kosovo. For those of you who don’t know I’m from Kosovo & the United States saved my family and I from ethnic cleansing and we came to this great country as refugees of war so being able to sing this on graduation day was one of the proudest moments not only for my family and myself, but every Albanian. #UnitedStatesCoastGuard

https://web.facebook.com/arbnor.shala.75/videos/2502340819808580/
To Top