Ferizaj

Kështu festuan nxënësit e Gjimnazit në Ferizaj formimin e Ushtrisë së Kosovës (Video)


Publikuar më:


Nxënësit e gjimnazit “Kuvendi i Arbrit” në Ferizaj  në orët e mbrëmjes kanë festuar   formimin e Ushtrisë së Kosovës.

Momente nga kjo atmosferë festive kanë dërguar nxënësit e kësaj shkolle, ku shihet  që me këngë dhe valle është përcjellë edhe pjesa solemne e  prezantimit  të formimit të Ushtrisë së Kosovës.

Në orët e para ditës, Kuvendi i Kosovës  ka aprovuar Ligjin për transformimin e FSK-së në Ushtri të Kosovë, moment  historik për qytetarët e Kosovës.

To Top