Kultura-Arti

Kështu duket Ferizaj pak para përfundimit të Festivalit Ndërkombëtarë  të Muraleve (Foto)


Publikuar më:


Në ditën e fundit të Festivalit Ndërkombëtar të Muraleve  po bëhen përgatitjet e fundit që ato të përfundojnë.

Artistët të cilët që nga 16 shtatori  kanë filluar  punën në    muralet I’u janë ofruar përfundimit të tyre.   Në këtë Festival përveç pikturave  të rregullta  kësaj radhe  u bënë edhe piktura tredimensionale , grafite dhe  vendosja e mozaikut.

Artisët do të punojnë deri në orët e mbrëmjes   dhe në fund ,ora  20:00 është  ceremonia e mbylljes së Festivalit të Parë Ndërkombëtarë të Muraleve në Ferizaj.

Festivali i muraleve është një risi jo vetëm në Ferizaj por edhe në rajon. Është një Festival Ndërkombëtarë ku morën pjesë  10 artistë të huaj  dhe 25 artistë  tanë.

14393405_1132996360080609_1405781559_o 14442572_1132996336747278_1140233406_n 14423965_1132996323413946_250726995_o  14408398_1132996290080616_2146941965_o 14454013_1132996236747288_1247196510_o 14394035_1132996226747289_622451278_o 14408118_1132996170080628_1282335051_o  14423644_1132996060080639_1527821996_o

14398003_1132996066747305_1126337975_n-1

Comments
To Top