Ferizaj

Kështu dukej në mesditë, e për në mbrëmje ….kujdes (Foto)


Publikuar më:


Kështu dukej sot në mesditë rruga “Ramadan Rexhepi” afër shtëpisë së pensionistëve në Ferizaj. Përkundër  shumë ankesave që të ndërmerret diçka në këtë drejtim, këto foto tregojnë për rezultatin.

Po si duket  edhe këta e dinë që ka një ligj që i mbron dhe s’ka kush tu bëjë asgjë.

Po fëmijët të cilët ishin shumë here  viktimë  e sulmeve të tyre a ka ndonjë ligj që i mbron nga këta?

13324199_1064361396944106_1596951850_o 13389029_1064361440277435_1415143095_o 13396889_1064361460277433_1354723520_o 13324199_1064361396944106_1596951850_o 13389029_1064361440277435_1415143095_o 13396889_1064361460277433_1354723520_o 13397052_1064361383610774_1970646526_o 13405677_1064361326944113_1504219711_o

Comments
To Top