Lajme

Kërkohet drejtësi për viktimat e luftës


Publikuar më:


Në emër të shoqatës, drejtori Jahir Bejta, kërkoi nga institucionet kosovare që të merren më seriozisht me kompensimin e dëmeve të luftës dhe në të njëjtën kohë dërgoi edhe një kërkesë me shkrim ku kërkoi drejtësi për luftën dhe viktimat që humbën jetën 17 vjet më parë, njofton Klan Kosova.

.

Comments
To Top