Ferizaj

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës. Orari për dy ditët e ardhshme në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


KEDS-i po paralajmëron ndërprerje të domosdoshme të rrymës

Arsyeja për këtë janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Punime në projekte investive

29.01.2021

TS 35/10kV Ferizaj II  nga dalja 10kav Sillosi  do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (kodi: 40041001268,001,200,003,004,104,201,211,058) prej orës  09:00  deri në ora 21:00

Vendet: Lagja Iliria, TS Drebangu, TS afër Përmendores ”D. Islami”, TS pllaci i Krasniqëve, TS BEN – AF, Armani, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Pompa e benzines (Gllavicët- afër Ben-Af-it)  dhe TS Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja. 

Punime në projekte investive

30.01.2021

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 prej orës 09:00-21:00 do të ndërprehen  këto  trafostacione:

Mekatyp-KS(Kodi:40000004223)
TS Guri 1(Kodi:40000004230)
VIVA R.Bajrami(Kodi:40000004231)
VE-TRO-ISOL AG SH.P.K.  Bardhyl Ajvazi(Kodi:40000004260)
TS V. Gërvalla II (Shabani)(Kodi:40000004219
Ts Te Xhamia(Kodi:40000004264)
TS 28 Nëntori e re(Kodi:40000004252)
TS 28 Nëntori (blinda )(Kodi:40000004242)
TS privat (Ekskavatori) magj.F-K(Kodi:40000004221)
TS Muhabi Berisha(Kodi:40000004222)
TS Lagje e Re IV(Kodi:40000004224)
TS 28 Nëntori (MBTS)(Kodi:40000004243)
TS Kadri Zeka(Kodi:40000004220)
Bau Market(Kodi:40000004275)
TS Dogani(Kodi:40000004227)
TS Stabilimenti shpërndarës I(Kodi:40000004218)

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, 3 Prillli (2 konsumatorë), 7 Marsi, Avdullah Musliu, Abdylselam Ahmeti (një pjesë), Adem Gllavica, Afrim Zhitija, Agim Ramadani, Ali Asllani, Ali Ivaja (një pjesë), Ali Shefik Spahiu (një pjesë), Anastas Athanasi, Anton Çetta (një pjesë), Apollonia (një pjesë), Arsim Zeqiri (një pjesë), Asdreni, Astrit Suli (një pjesë), Azem Bejta, Bajram Curri, Bajram Kelmendi (një pjesë), Besim Qarri (një pjesë),  Bjeshkët e Nemuna (një pjesë), Çajupi (një pjesë), Çerqiz Topulli (një pjesë), De Radës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), e Pejës (një pjesë), e Tiranës (një pjesë), Edmond Hoxha (një pjesë), Emin Duraku (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Faik Konica (një pjesë), Fatmir Kërçeli, Fatmir Ratkoceri, Fazli Grajqevci, Fazli Sojeva, Fehmi Lladrovci, Ganimete Tërbeshi, Gazmend Zajmi, Gëzim Sahiti, Hajriz Muhadini, Haki Braha (një pjesë), Hasan Prishtina, Hysni Kajtazi, Idriz Maliqi (një pjesë), Kadri Zeka, Kongresi i Lushnjës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), Kuvendi i Ferizajt, e Pejës (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Luan Haradinaj, Lulzim Guta (një pjesë), Magj. Prishtinë-Ferizaj, Marije Kraja (një pjesë), Mesha Selimoviq, Mihail Grameno (një pjesë), Mithat Frashëri (një pjesë), Motrat Qirazi (një pjesë), Mujë Krasniqi (një pjesë), Njazi Azemi (një pjesë), Nora Kelmendi, Nuhi Berisha (një pjesë), Qamil Osmani, Ramadan Isufi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Regjep Mala, Rexhep Demiri (një pjesë), Rugova, Sali Shabani, Sefë Kosharja, Shefki Zariqi, Sinan Sahiti (një pjesë), Sterjo Spase (një pjesë), Tajar Hatipi, Talinoc i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë), Vëllëzërit Gërvalla, Zahir Neziri, Xhefer Deva (një pjesë), Tahir Meha (një pjesë), Zejnullah Zejna (një pjesë) dhe Zenun Beqa.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top