Ferizaj

KEDS’i paralajmëron ndërprerje të rrymës për nesër dhe pasnesër


Publikuar më:


KEDS’i ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për nesër në disa rajone të Ferizajt.

Arsyeja për ndërprerje thuhet se janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Ferizaj

24.03.2021

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV te Ambulanta rajonale.

TS që do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri në ora 18:00 janë:

TS 10/0.4 kV (Kodi:40000003286)

TS 10/0.4 kV (Kodi:40000003284)

TS 10/0.4 kV TS Jeton Sejdiu (Kodi:40000003256)

TS 10/0.4 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (Kodi:40000003245)

TS 10/0.4 kV Ndetese- Intercon (Kodi:40000003281)

TS 10/0.4 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) -HIT PETROL Sh.p.k (Kodi:40000003258)

TS 10/0.4 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (Kodi:40000003255)

TS 10/0.4 kV SN-A (Kodi:40000003278)

TS 10/0.4 kV ALFA COM (Kodi:40000003270)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi:40000003277)

TS 10/0.4 kV TS Atdhe Lohaj (Kodi:40000003261)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (Kodi:40000033208)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike II (banesat) (Kodi:40000033209)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi:40000033210)

Vendet: Kisha Katolike, Intercon, Hib Petrol, Vizioni, Atdhe Lohaj, TS Sylejamn Rrahmani, TS Jeton Sejdiu dhe SN-A.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

25.03.2021

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV te Ambulanta rajonale.

TS që do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri në ora 18:00 janë:

TS 10/0.4 kV   (Kodi:40000003286)
TS 10/0.4 kV   (Kodi:40000003284)
TS 10/0.4 kV TS Jeton Sejdiu (Kodi:40000003256)
TS 10/0.4 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (Kodi:40000003245)
TS 10/0.4 kV Ndetese- Intercon (Kodi:40000003281)
TS 10/0.4 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) -HIT PETROL Sh.p.k (Kodi:40000003258)
TS 10/0.4 kV TS Sami Nuha  “Vizioni” (Kodi:40000003255)
TS 10/0.4 kV SN-A (Kodi:40000003278)
TS 10/0.4 kV ALFA COM (Kodi:40000003270)
TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi:40000003277)
TS 10/0.4 kV TS Atdhe Lohaj (Kodi:40000003261)
TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (Kodi:40000033208)
TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike II (banesat) (Kodi:40000033209)
TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi:40000033210)

Vendet: Kisha Katolike, Intercon, Hib Petrol, Vizioni, Atdhe Lohaj, TS Sylejamn Rrahmani, TS Jeton Sejdiu dhe SN-A.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

To Top